Hvordan E-læring forbedrer helse og sikkerhet på arbeidsplassen
Gratis webinar

Fordeler med digital læring for å støtte tryggere arbeidsplasse

Oversikt

Tittel: Fordeler med digital læring for å støtte tryggere arbeidsplasser

Dato: 28.05.2021

Tid: 10:00-10:30 

 

Registrer deg nå

Sammendrag

 

I dette webinaret vil våre flinke webinar-foredragsholdere snakke om fordelene med digital læring og viktigheten av å dele kunnskap for å skape tryggere arbeidsplasser. Du vil også få en oversikt over vår nylig lanserte læringsplattform - Learning Manager.

Et læringsstyringssystem (LMS) brukes ofte til å lage, levere og administrere opplæring i organisasjoner. Opplæring som er nødvendig internt, for kunder, partnere og ansatte. Et læringsstyringssystem kan brukes til å spore prestasjoner.


Få sjansen til å stille spørsmål til produktspesialisten for Learning Manager som vil bli besvart live under webinaret. Registrer deg i dag!

 

Dette webinaret holdes på Engelsk. 

 

Speakers

maria
Maria Pettersson
Product Specialist/Instructor, EcoOnline

Hvert år møter Maria hundrevis av personer som jobber med kjemikalier, kjemikaliedokumentasjon og  sikker kjemikaliehåndtering. Maria er produktspesialist for Chemical Manager og instruktør i EcoOnline. 

 

tormod-2
Tormod Mikalsen Nedreberg
Product Manager, New Products, EcoOnline

Mange kjenner Tormod igjen som konferansier på EcoOnlines Sommerseminar. Til vanlig er Tormod Product Manager for nye produkter og har blant annet en master i innovasjon og ledelse. Gjennom 7 år i EcoOnline har han jobbet mye med problemstillinger knyttet til å gjøre våre kunders kjemiske hverdag enklere.