Om Sommerseminar

 

Sommerseminar er årets viktigste samlingspunkt for myndigheter, bedriftsledere, innkjøpsansvarlige, verneombud og HMS – ansvarlige, som har et brennende engasjement for helse, miljø og kjemikalier.

Som Nordens fremste leverandør av digitale tjenester for håndtering og dokumentasjon av kjemikalier erfarer EcoOnline at, uavhengig om du jobber i et internasjonalt konsern eller hos «mekanikeren på hjørnet», er utfordringen den samme: «hvordan skal jeg overholde et strengt og komplekst kjemikalieregelverk i praksis?»

For å gi svar og konkrete tips til denne problemstillingen, har EcoOnline hvert år siden 2006 arrangert Sommerseminar – med mål om å hjelpe flere virksomheter til tryggere arbeidsplasser.

 

Fag, fakta, caser og personlige historier

 

På Sommerseminar gjøres vanskelig regelverk om til noe konkret og håndterlig. Med en spennende miks av fag, fakta, caser og personlige historier får du kunnskap som gjør deg og din virksomhet bedre rustet til å møte fremtidens kjemikalieutfordringer.

Myndighetene kommer for å oppdatere deg på det siste innen kjemikalieregelverk. Det blir praktiske caser og ekspertråd fra de beste i sitt fag.

Etter to dager med interessante foredrag, faglige diskusjoner og en stemningsfull festmiddag, lover vi at du kommer tilbake på jobb – oppdatert og inspirert!

En unik møteplass

 

Det er de ansatte i EcoOnline som står bak hver minste detalj i planlegging og gjennomføring av Sommerseminar. Dette gjør at du vil oppleve et personlig arrangement som tar deg tettere på:

  • andre med de samme utfordringene
  • myndigheter og andre eksperter
  • EcoOnline, som hjelper deg til å ta i bruk nye metoder og verktøy

Velkommen til Norges største fagseminar om helse, miljø og kjemikalier!