Sigthrudur Osk Kristinsdottir - Morgenfugl

Sommerseminar Nyheter

Benytt denne unike muligheten til å få innsikt i EcoOnlines tjenester og hva som er planlagt for lansering i løpet av 2020.

Head of Product Management, Sigthrudur Osk Kristinsdottir, har stålkontroll på alt hva som rører seg inne i EcoOnlines sagnomsuste utvikleravdeling. 

Under Morgenful-seansen oppsummerer hun året som har gått, og hvilke føringer som er med på å bestemme hva vi ønsker å prioritere. De siste 30 minuttene er satt av som åpent forum, slik at du kan få muligheten til å personlig møte din kontaktperson i EcoOnline.  

Kunden i fokus

For EcoOnline er det viktig å lytte til kundene og idéportalen har blitt en nyttig kilde til produktutvikling. I 2019 baserte 118 lanseringer seg på tilbakemeldinger og gode ideer fra kundene - en dobling fra året før.

- Idéportalen er veldig viktig for å hente informasjon fra markedet slik at vi avdekke "hvor skoen trykker" der ute blant kundene våre, sier Kristinsdottir.

Fremtiden er nå

Et av de viktigste fokusområdene for EcoOnline er å gjøre det enda enklere å være kunde. I fjor ble for første gang Platform presentert som et prosjekt som blant  forenkler prosessen med å logge seg inn og dele informasjon. I dag har over 1 000 brukere opprettet en konto og oppdaget alle fordelene det gir å knytte flere brukere og applikasjoner sammen i ett system.

Også Safety Manager var en av de mange nyhetene som ble lansert i fjor, og har blitt en sentral del av EcoOnlines produkportefølje. Kristinsdottir lover å snakke mer om mulighetene som ligger i denne spennende nyheten:

- Vi har jobbet med nye og spennende ting i Safety Manager for å styrke og bygge opp under vårt mål om å være din eneste leverandør for å beskytte dine kollegaer og miljøet. Det er ikke bare kjemikalier som utgjør en risiko på arbeidsplasssen, derfor utvider vi horisonten for å bidra bredere i det arbeidet. Tilbakemeldingene er positive, spesielt med tanke på fleksibiliteten i systemet, og hvordan det passer alle, uansett behov.

Det er mye spennende som kommer til å skje i løpet av 2020, men det blir forbeholdt deltakerne på Morgenfugl å være de første som får vite mer om dette - det lønner seg å være morgenfugl på Sommerseminar! 

Husk å stille vekkerklokka, og møt opp utenfor «Ormen lange», tirsdag 9. juni, klokken 08.00!

Publisert
10. February 2020